Utvecklingsingenjörer mekatronik

Vi skapar bättre levnadsvillkor för människor. Vi gör det genom att bidra till en mer hållbar framtid med våra tekniska innovationer. Vi älskar det vi håller på med och vi är väldigt bra på det vi gör. Men nu vill vi bli ännu bättre! Vi söker passionerade utvecklingsingenjörer till Produktcentret för Separatorsystem.
Så, vad ska du göra idag?


Om jobbet

Vi gör nu en stor satsning inom produktutveckling för att ta fram marknadens bästa separatorsystem. Det gör vi genom att rekrytera ett stort antal duktiga ingenjörer och bygga ett nytt utvecklingslab för effektiv provning. Vår R&D är en integrerad del av Business Unit High Speed Separators som ansvarar för global försäljning av våra produkter.

Vi har en uttalad vision om att skapa en utökad funktionalitet på våra mekaniska separatorsystem mha sensorteknik och signalbehandling. Dina styrkor som produktutvecklare inom sensorteknik är därför att förstå samspelet mellan sensorer, mätteknik och mekaniska system, eller process-system, algoritimer och villkor. Sensor-funktionerna kommer ge kundvärden inom tex maskinövervakning, processoptimering och data-överföring för central analys (connectivity).

Vem är du?

Det är naturligt för dig att ta ett helhetsansvar för sensorimplementering och driva utvecklingsarbetet till ett resultat. Du brinner för att överträffa kundernas förväntan med avseende på kvalité, produktkostnad, prestanda och att leverera i tid.

Din karaktär är att vara lyhörd och nyfiken på kundernas behov och driva tekniska aktiviteter för att fylla dem. Detta gör du genom att dels vara skicklig inom ditt eget område, dels arbeta tvärfunktionellt.

Som person skall du vara utåtriktad, kommunikativ och ansvarstagande med en stark drivkraft mot resultat. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i engelska i både tal och skrift.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder.

För mer information om tjänsten kontakta:

I den här rekryteringen samarbetar Alfa Laval med Experis. Tjänsten söker du via länken nedan. Intervjuer och urval sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult:

Tomas Löfgren
tomas.lofgren@se.experis.com
Tel: 08-764 25 85

För facklig information kontakta:

Susanne Jonsson, Akademikerna, 0704 537 225
Bruno Smolic, Unionen, 08 530 652 17

Välkommen med din ansökan senast den 31 januari

Ansök här