Specialist elektriska drivsystem

Vi skapar bättre levnadsvillkor för människor. Vi gör det genom att bidra till en mer hållbar framtid med våra tekniska innovationer. Vi älskar det vi håller på med och vi är väldigt bra på det vi gör. Men nu vill vi bli ännu bättre! Vi söker en specialist på elektriska drivsystem till Produktcentret för Separatorsystem.
Så, vad ska du göra idag?


Om jobbet

Vi gör nu en stor satsning inom produktutveckling för att ta fram marknadens bästa separatorsystem. Det gör vi genom att rekrytera ett stort antal duktiga ingenjörer och bygga ett nytt utvecklingslab för effektiv provning. Vår R&D är en integrerad del av Business Unit High Speed Separators som ansvarar för global försäljning av våra produkter.

Vi söker en specialist på elektrisk drivning, elektriska motorer samt matning av dessa med hjälp av exempelvis frekvensomriktare. Vi arbetar med integrerad elektrisk drivning i våra produkter, så du behöver ha en djup kunskap inom olika typer av elektriska motorer och deras egenskaper. Du kommer att vara vår tekniska ledare inom detta område. Du besitter en djup teoretisk kunskap inom området i kombination med en praktisk förmåga att verifiera ditt arbete. Du kommer vara viktig i vårt arbete att ta fram nya lösningar för drivning av separatorer.

Vem är du?

Du har en civilingenjörsutbildning eller högre med inriktning mot elektriska maskiner. Vi ser att du har en bred kunskap inom elektroteknik och behärskar hela kedjan från styrning och reglering av elektriska motorer till den direkta motorkonstruktionen. Du har en förmåga att förmedla din kunskap och kan därmed skapa en förståelse för vad som fungerar. Du kommer tillsammans med vårt team skapa en produkt i världsklass.

Det är meriterande om du har ett brett kontaktnät inom elmotorindustrin då våra produkter sannolikt kommer att bygga på beprövad teknik från globala leverantörer av elektrisk drivteknik.

Som person skall du vara samarbetsinriktad och ansvarstagande med en stark drivkraft mot resultat. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i engelska i både tal och skrift.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder.

För mer information om tjänsten kontakta:

I den här rekryteringen samarbetar Alfa Laval med Experis. Tjänsten söker du via länken nedan. Intervjuer och urval sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult:

Rutger Carlheim-Gyllenskiöld
rutgyl@se.experis.com 
Tel: 08-763 19 19

För facklig information kontakta:

Susanne Jonsson, Akademikerna, 0704 537 225
Bruno Smolic, Unionen, 08 530 652 17

Välkommen med din ansökan senast den 31 januari

Ansök här