Provningsledare

Vi skapar bättre levnadsvillkor för människor. Vi gör det genom att bidra till en mer hållbar framtid med våra tekniska innovationer. Vi älskar det vi håller på med och vi är väldigt bra på det vi gör. Men nu vill vi bli ännu bättre! Vi söker passionerade provningsledare till Produktcentret för Separatorsystem.
Så, vad ska du göra idag?


Om jobbet

Vi gör nu en stor satsning inom produktutveckling för att ta fram marknadens bästa separatorsystem. Det gör vi genom att rekrytera ett stort antal duktiga ingenjörer och bygga ett nytt utvecklingslab för effektiv provning. Vår R&D är en integrerad del av Business Unit High Speed Separators som ansvarar för global försäljning av våra produkter.

Som provningsledare är du ansvarig för alla testrelaterade aktiviteteter i ett utvecklingsprojekt på labbet och ute i fält. Du gör en planering av testerna och förbereder och utföra tester och experiment i labbet och ute i fält. Du analyserar, utvärderar och drar slutsatser från resultatet av testerna, det ingår även dokumentering och rapportering.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad ingenjör inom Maskin, Process, Marin, Fordon eller liknande. Har du en bred erfarenhet som provningsingenjör inom produktutveckling är det starkt meriterande. Du kan ha erfarenhet som process- eller sjöingenjör från större industrier eller shipping/offshore.

Du är händig, är genuint intresserad av teknik och vill gå till botten i hur saker och ting fungerar. Som person skall du vara samarbetsinriktad och ansvarstagande med en stark drivkraft mot resultat. Du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder.

För mer information om tjänsten kontakta:

I den här rekryteringen samarbetar Alfa Laval med Experis. Tjänsten söker du via länken nedan. Intervjuer och urval sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult:

Tomas Löfgren
tomas.lofgren@se.experis.com
Tel: 08-764 25 85

För facklig information kontakta:

Susanne Jonsson, Akademikerna, 0704 537 225
Bruno Smolic, Unionen, 08 530 652 17

Välkommen med din ansökan senast den 31 januari

Ansök här