Projektledare inom sourcing – nyutveckling

Vi skapar bättre levnadsvillkor för människor. Vi gör det genom att bidra till en mer hållbar framtid med våra tekniska innovationer. Vi älskar det vi håller på med och vi är väldigt bra på det vi gör. Men nu vill vi bli ännu bättre! Vi söker passionerade Projektledare inom Sourcing – Nyutveckling till Sourcing avdelningen.
Så, vad ska du göra idag?


Om jobbet

Vi söker Projektledare inom sourcing för vår satsning på nästa generation separatorer inom produkgrupp High Speed Separators. Du kommer att leda och koordinera arbetet med att ta fram en sourcing- och kvalitetssäkringsplan för allt inköp till våra nyutvecklingsprojekt (NPD) samt rapportera status för kostnadsutveckling och leveranstid till ”stakeholders”. Du kommer ingå i ett sourcingteam och arbeta nära bl.a. projektledare, R&D, leverantörskvalité, globalt och lokalt inköp. Huvuddelen av uppdraget är i Tumba men tjänsteresor till våra fabriker eller leverantörer kan bli aktuellt.

Vem är du

Du har en teknisk utbildning och gedigen erfarenhet inom sourcing och projektledning i större industriföretag. Erfarenhet från arbete i eller riktat mot industrialisering i länder som Kina och Indien är meriterande. Kunskap inom områden som gjutgods, maskinbearbetning och smide ser vi som positivt. Goda språkkunskaper i engelska är ett krav.

Som person är dina främsta egenskaper bl.a. god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du är strukturerad och har ett fokuserat driv mot att leverera kostnadseffektiva resultat enligt en given tidsplan.

Utmaningar ser du som positivt och med den här helt nya rollen finns möjligheten att starkt påverka och etablera ett framgångsrikt inköpsarbete inom våra NPD-projekt.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder.

För mer information om tjänsten

I den här rekryteringen samarbetar Alfa Laval med Experis.Tjänsten söker du via länken nedan. Intervjuer och urval sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult:

Rutger Carlheim-Gyllenskiöld
rutgyl@se.experis.com
Tel: 08-736 19 19

Facklig information

Susanne Jonsson, Akademikerna, 0704 537 225
Bruno Smolic, Unionen, 08 530 652 17

Välkommen med din ansökan senast den 31 januari

Ansök här