Projektledare inom R&D

Vi skapar bättre levnadsvillkor för människor. Vi gör det genom att bidra till en mer hållbar framtid med våra tekniska innovationer. Vi älskar det vi håller på med och vi är väldigt bra på det vi gör. Men nu vill vi bli ännu bättre! Vi söker drivna projektledare till Alfa Lavals utvecklingsavdelning inom separator system.
Så, vad ska du göra idag?


Om jobbet

Vi gör nu en stor satsning inom produktutveckling för att ta fram marknadens bästa separatorsystem. Det gör vi genom att rekrytera ett stort antal duktiga ingenjörer och bygga ett nytt utvecklingslab för effektiv provning. Vår R&D är en integrerad del av Business Unit High Speed Separators som ansvarar för global försäljning av våra produkter.

Vem är du?

Vi söker en projektledare som har erfarenhet av att driva R&D projekt. Du strävar efter att överträffa kundernas förväntningar vad gäller kvalitet, budget och tid. För att lyckas i denna roll ska du vara en ambitiös och målinriktad person med ledaregenskaper.

Du har en civilingenjörsexamen eller motsvarande. Du har minst 5 års erfarenhet av projektledning, huvudsakligen av att driva tekniskt komplexa projekt där kundvärden har stort fokus.

Du är van att arbeta enligt stage gate projektmodeller. Du pratar och skriver engelska och svenska flytande. Dina styrkor ligger bland annat i din förmåga att kommunicera, ditt målinriktade tankesätt samt din positiva attityd. Du har ledaregenskaper som gör att andra blir inspirerade.

Det är meriterande om du har erfarenheter från automation, processindustri eller verkstadsindustri. Har du arbetat med applikationer inom olja, bränslen, vattenrening eller med system ombord på fartyg är det också meriterande.

Du är tydlig och håller överenskomna deadlines. Du är strukturerad och har ett proaktivt arbetssätt. Du kommer att arbeta i ett produktprogram som är nyckeln till att ta affären till nästa nivå. Alfa Lavals värden är; action, courage, teamwork och profit. Beskriver dessa ord dig som projektledare? Då är du den vi söker!

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder.

För mer information om tjänsten kontakta:

I den här rekryteringen samarbetar Alfa Laval med Experis. Tjänsten söker du via länken nedan. Intervjuer och urval sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult:

Rutger Carlheim-Gyllenskiöld
rutgyl@se.experis.com 
Tel: 08-763 19 19

För facklig information kontakta:

Susanne Jonsson, Akademikerna, 0704 537 225
Bruno Smolic, Unionen, 08 530 652 17

Välkommen med din ansökan senast den 31 januari

Ansök här