Projektledare industrialisering

Vi skapar bättre levnadsvillkor för människor. Vi gör det genom att bidra till en mer hållbar framtid med våra tekniska innovationer. Vi älskar det vi håller på med och vi är väldigt bra på det vi gör. Men nu vill vi bli ännu bättre! Vi söker passionerade Projektledare Industrialisering till Operations Development High Speed Separators (HSS).
Så, vad ska du göra idag?


Om jobbet

Vi söker projektledare för industrialisering av nästa generations separatorer inom produktgrupp High Speed Separators (HSS). Du tar emot projekt initierade av R&D och/eller Operations och driver, leder, samt koordinerar dem hela vägen fram till en stabil serieproduktion. Dina erfarenheter och initiativ är viktiga i vår strävan att utveckla och förbättra vår Supply Chain samt att förkorta vår time to market av nya produkter. Tillsammans med dina kollegor skapar du förutsättningarna för att möta projektens mål avseende kostnad, tid och prestanda. Det innebär nära samarbete med andra avdelningar såsom R&D, inköp och produktionsteknik.

Vem är du?

Du har en solid teknisk grund både utbildningsmässigt på högskolenivå och erfarenhetsmässigt samt en stor produktionsteknisk förståelse. Du och andra ser dig som driven, strukturerad samt intresserad av att driva igenom kontinuerliga förbättringar. Det är nödvändigt att du har erfarenhet av industrialiseringsarbete och projektledning. Erfarenhet av AX som verktyg är meriterande och goda språkkunskaper i engelska ett krav.
Som person är du drivande, strukturerad och tycker om att driva projekt samt optimera arbetsflöden.

Du är positiv, ödmjuk och trivs med ett brett kontaktnät. Du tycker det är viktigt att ta fram nästa generations produkter så snabbt som möjligt, samtidigt som du har det större perspektivet och förstår vikten av att säkerställa att förutsättningarna för serieproduktion är rätt.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder.

För mer information om tjänsten

I den här rekryteringen samarbetar Alfa Laval med Experis. Tjänsten söker du via länken nedan. Intervjuer och urval sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult:

Thomas Andersson
thomas.andersson@se.experis.com
Tel: 016-15 57 33

Facklig information

Markus Appelkvist, Akademikerna +46 0703 295965
Michael Olsen, Unionen +46 0701 495794
Dan Eklöf, Ledarna +46 46 0733 435769

Välkommen med din ansökan senast den 31 januari

Ansök här