Mekanikkonstruktörer

Vi skapar bättre levnadsvillkor för människor. Vi gör det genom att bidra till en mer hållbar framtid med våra tekniska innovationer. Vi älskar det vi håller på med och vi är väldigt bra på det vi gör. Men nu vill vi bli ännu bättre! Vi söker passionerade mekanikkonstruktörer till R&D för separatorsystem.
Så, vad ska du göra idag?


Om jobbet

Vi gör nu en stor satsning inom produktutveckling för att ta fram marknadens bästa separatorsystem. Det gör vi genom att rekrytera ett stort antal duktiga ingenjörer och bygga ett nytt utvecklingslab för effektiv provning.  Vår R&D är en integrerad del av Business Unit High Speed Separators som ansvarar för global försäljning av våra produkter.

Det är naturligt för dig att ta ansvar för konstruktionen och driva konstruktionsarbetet till resultat. Du brinner för att överträffa kundernas förväntan med avseende på kvalité, produktkostnad, prestanda och att leverera i tid. Att aktivt delta vid utvecklingsprovning i labb samt hos kund är en självklarhet.

Vem är du?

Du har en civil- eller högskoleingenjörs-utbildning med inriktning mekanisk konstruktion. Vi ser att du har breda maskintekniska kunskaper, gillar tekniska utmaningar samt har flera års erfarenhet av konstruktions- och utvecklingsarbete. Erfarenhet inom produktionsteknik är meriterande. En av dina styrkor som konstruktör är att förstå kundernas behov och översätta dem till en tekniska lösningar.

Detta gör du genom att arbeta tvärfunktionellt i en projektgrupp. Som person skall du vara samarbetsinriktad och ansvarstagande med en stark drivkraft mot resultat. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i engelska i både tal och skrift.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder.

För mer information om tjänsten kontakta:

I den här rekryteringen samarbetar Alfa Laval med Experis. Tjänsten söker du via länken nedan. Intervjuer och urval sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult:

Rutger Carlheim-Gyllenskiöld
rutgyl@se.experis.com 
Tel: 08-763 19 19

För facklig information kontakta:

Susanne Jonsson, Akademikerna, 0704 537 225
Bruno Smolic, Unionen, 08 530 652 17

Välkommen med din ansökan senast den 31 januari

Ansök här